Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky jejímu přeřeku, když na obrazovce popřála na Velký pátek "veselé Vánoce", moderátorku Lenku Špillarovou začali na ulici zdravit i ti, kteří během vysílání pořadu Nový den vyspávají. Moderátorka má ale také zajímavý vedejšák, kterému se věnuje už roky. S Davidem Novotným spolupracuje na soutěži Muž roku a už roky pomáhá i s prezentací na sociálních sítích.

Potkali jsme na 2. castingu mladých mužů na letošní ročník soutěže, takže jsme se museli zeptat, zda kvůli tomu občas nemá problém ve vlastních vztazích. "Někdy to občas někomu vadilo. Ale prostě to tak je. Je to moje práce, tak ji dělám," krčila rameny Lenka. "Až se zase vybere ta finálová dvanáctka, tak to zase začne, protože s klukama komunikuju z celého týmu vlastně nejvíc," upřesnila.

"Mám s nimi hromadnou skupinu a tam jim dávám úkoly, které musí plnit. Třeba právě to, aby mi posílali svoje fotky. Mám pak mobil plný různých fotografií. Teď je ještě klid, ale po tiskovce, kde se finalisté představí veřejnosti, která bude na začátku června, to pořádně začne," doplnila Lenka, která v našem videu prozradila i to, jak je s letošními uchazeči o titul mužské krásy spokojená.

Reklama

Další články

Načítám