Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti vyrážela Lucie Gelemová (41) pravidelně po boku svého ex. Po rozchodu s Felixem Slováčkem to je ale jinak. Na vernisáži výstavy díla českého malíře Vladimíra Komárka (†74), kde vystavuje své grafiky, se poprvé objevila se svou sestrou.

Na slavnostním zahájení výstavy v Obecním domě, kterého se ujala herečka Jiřina Bohdalová, měla Lucie Gelemová oporu z rodiny. A jak sama prozradila, není jedinou umělkyní v rodině. „Sestra má přede mnou náskok,“ svěřila se Super.cz Lucie.

„Studovala střední umělecko-průmyslovou školu v Českém Krumlově a letos bude pokračovat studiem na vysoké umělecké filmové škole. Věnuje se především kresbě a animaci. Ve volném čase píše básně,“ dodala výtvarnice, která má možnost vystavovat svou tvorbu společně s díly Vladimíra Komárka. „Je to pro mne veliká pocta a čest vystavovat spolu s jeho pracemi,“ dodala Gelemová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám