Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marta Jandová si nacházela partnery výhradně z branže. Vztahy s německým zpěvákem Sashou, kolegou z kapely Die Happy, nebo českým producentem Viktorem Mrázem ale nikdy neměly šťastný konec v podobě svatby či dítěte.

Zpěvačka proto zapátrala v nových vodách. Od listopadu loňského roku chodí se známým porodníkem Miroslavem Vernerem, který mimo jiné odrodil děti Daniely Peštové, Evy Decastelo nebo Kateřiny Kristelové.

K prvnímu setkání nedošlo na gynekologickém křesle, jak by si někdo mohl myslet. „Neseznámili jsme se jako lékař a pacientka, mám pocit, že se to ani nesmí. Dali nás dohromady naši společní přátelé," říká Marta.

Vztah s ženským lékařem podle Marty nepřináší takové výhody, jak by se mohlo na první pohled zdát. Například domácí vyšetření je zcela vyloučené. „Doma to neprobíhá a probíhat nebude. To přece nejde si brát práci s sebou domů," vtipně komentovala situaci v našem video rozhovoru Jandová.

Rodinní přátelé v čele s hudebníkem Ladislavem Štaidlem výběr partnera schvalují. „Je prý vždycky dobře mít doktora v rodině," směje se Marta.

Reklama

Další články

Načítám