Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účet na sociální síti TikTok si sice Australanka Brittany Dixon založila především kvůli prezentování své umělecké činnosti, ale netrvalo dlouho a uživatelé si všimli její mimořádné podoby s vévodkyní z Cambridge (42).

Poté, co streamovací kanál Netflix oznámil, že hledá okouzlující herečku, jež by mohla ztvárnit vévodkyni ‚za mlada‘, tedy během jejích studií na univerzitě, ji prý oslovila řada lidí s tím, že to prostě musí zkusit.

Nyní se Australanka nechala slyšet, že jejich pobídky vyslyšela a o roli v šesté řadě oblíbeného historického seriálu Koruna se začala ucházet. Seriál se zaměřuje na osobní i politické události ze života královny Alžběty II.

Vytvořila tak kratičké video, na němž porovnává fotografie své s těmi, na nichž je Kate Middleton, a vytvořila tak novou internetovou senzaci. V následujícím téměř půlminutovém videu pak prozrazuje, že vůbec nečekala, jakou pozornost si tím získá a jen zopakovala, že její velkou vášní je malování.

Pokud by se u Brittany snoubila podoba s mladinkou Kate Middleton s herecký talentem, má zřejmě tato mladá umělkyně velké šance, co myslíte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám