Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kněžna Charlene (44) se po víc než roce objevila ve společnosti. S manželem Albertem (64) a dětmi, sedmiletými dvojčaty Jacquesem a Gabriellou, v sobotu dorazila na závody Formule E v Monaku. Spolu s dcerkou také předala jednu z cen.

O kněžně nebylo v posledních měsících vidu. Dlouhý čas strávila v rodné Jižní Africe, kam původně odcestovala pracovně, v průběhu cesty ale chytla blíže nespecifikovanou infekci, která jí znemožnila cestovat letadlem a dostat se zpět domů. Na letišti v Nice nakonec přistála v listopadu po půl roce.

Hned vzápětí odcestovala do Švýcarska, kde se podle dostupných informací zotavovala z vyčerpání. Do Monaka se vrátila v březnu po čtyřech měsících na klinice. Po jejím návratu palác uvedl, že Charlene bude pokračovat v rekonvalescenci v knížectví s manželem a dětmi po boku.

Dlouhá odluka partnerů rozvířila i spekulace o manželské krizi knížecího páru, kterou však oba popírají.

Ve společnosti se kněžna, která je bez nadsázky vlasovým chameleonem, ukázala s novou image. Zatímco z Jižní Afriky se vrátila jako brunetka, nyní Charlene vystoupila s blond platinovými vlasy. Krátkému sestřihu zatím zůstává věrná.

Reklama

Další články

Načítám