Hlavní obsah
Článek

Fotografové zachytili herce Matthewa Perryho (†54) v Los Angeles, když se vydal pro kávu. Úpravě svého zevnějšku zjevně moc nedal a ve vytahaném triku, teplákách a rozcuchaný působil trochu zpustle.

Jeho doprovod v podobě krásné brunetky byl ovšem jiný příběh. Totožnost mladé dámy není zatím známá a fanoušci jsou zvědaví, jestli jde o hercovu novou známost.

Představitel Chandlera z Přátel oznámil loni v červnu rozchod se snoubenkou Molly Hurwitz a od té doby se věří, že je single.

„Někdy věci prostě nevyjdou, jako tohle. Přeji Molly jen to nejlepší,“ uvedl v prohlášení pro magazín People. S Hurwitz byl Perry ve vztahu od roku 2018, v listopadu 2020 potvrdili zásnuby.

Aktuálně Matthew připravuje vydání vlastní knihy s názvem Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. Jak už název napovídá, rozepsal se v ní mimo jiné o svých strastech, mezi něž se řadí například psychické problémy v průběhu natáčení Přátel.

„Žil jsem, abych mohl vyprávět, i když to občas vypadalo, že nebudu. A je to všechno tady,“ uvedl herec ke knize, jež se na pultech knihkupectví objeví 1. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám