Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly doby, kdy Khloé Kardashian (39) platila za ošklivé káčátko klanu. Trollové ji popichovali kvůli váze, a protože se lišila od starších sester Kourtney a Kim. Khloé z toho měla mindráky a jednoho dne si řekla dost.

Rapidně změnila vzhled a zatočila s kily navíc. Stala se z ní „fitness fanatička“, jak se sama nazývá, a dokonce přišla s vlastní reality show s názvem Revenge Body with Khloé Kardashian, ve které její tým pomáhal obézním lidem hubnout.

Před čtyřmi lety se prostřední z klanu Kardashian stala maminkou dcery True. A jak už to bývá, v těhotenství šla kila zase nahoru. Po porodu vážila Khloé 92 kilo, od té doby se jí podařilo shodit 27 kilogramů. Jak? Cvičením.

Ačkoliv uznává, že cvičení jde ruku v ruce se zdravou stravou, pokud chcete zhubnout, dietám Khloé moc nedá. Ne že by se přejídala chipsy, ale nerada se omezuje, a tak si raději mákne v posilovně.

Ke cvičení se vrátila krátce po porodu. Běhala do kopce s dcerkou připoutanou k sobě. „Byla mým závažím,“ uvedla v rozhovoru pro People s tím, že ze začátku cvičila dvakrát týdně a postupně přidávala.

Dnes na jejím těle mnoho tuku nenajdete, jak dokazuje i snímek, který zveřejnila její oděvní značka Good American na svém oficiálním instagramovém profilu. Khloé na něm předvádí své břišáky, před nimiž lze jenom smeknout.

Naneštěstí, i když má teď tělo samý sval a změnila vizáž, hateři si vždycky něco najdou. Khloé už nenazývají ošklivým káčátkem, ale pro změnu ji osočují, že vypadá uměle a určitě se nechala „vylepšit“ plastikami.

Je pravdou, že z klanu slavných sester prošla v průběhu let největší proměnou, ale kromě plastiky nosu jiné zákroky nikdy nepřiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám