Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Narodila se v Kalifornii pastorskému páru, vyrůstala na gospelové hudbě a zpívala v kostele. Do popředí se dostala díky písni Ur So Gay z roku 2007 a později díky hitu I Kissed a Girl. Nedávno se jí rozpadlo manželství. Už víte?

Katy Perry (27), vlastním jménem Katheryn Elizabeth Hudson, je v současné době velmi populární interpretkou. Své první album vydala v roce 2001 pod jménem Kate Hudson. Od její dnešní tvorby se značně lišilo, šlo totiž o typickou chrámovou nahrávku.

V době dospívání s přáteli poslouchala Queen a podle jejích slov dělala "hodně špatných věcí". V sedmnácti Katy začala spolupracovat s producentem a textařem Glenem Ballardem. Později se jejích skladeb ujala společnost Virgin Records CEO s Jasonem Flomem a začaly si jí všímat některé americké časopisy. V roce 2007 vydala nahrávku Ur So Gay a v dubnu 2008 vyšel singl I Kissed A Girl z alba One of the Boys, který se mimo jiné umístil na předních příčkách iTunes.

Mezi další hity, kterými se Katy proslavila, patří například Hot N Cold, Part Of Me nebo Trust In Me.

Pohledná tmavovláska momentálně řeší citové problémy. Nedávno vyšlo najevo, že se rozhodla nechat se rozvést se svým manželem Russellem Brandem (36). Důvodem ukončení čtrnáctiměsíčního svazku byly prý nepřekonatelné rozdíly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám