Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) fanouškům na sociální síti přiznala, že během druhého těhotenství přibrala 27 kilo. Syna porodila začátkem února a už se od té doby zvládla vrátit ke cvičení, i když uznává, že to nebylo snadné.

Dvě třetiny těhotenských kil už se jí dokonce podařilo shodit. „V těhotenství jsem nabrala 27 kilo. Od porodu mám dole 18. Jen se snažím být trpělivá a žít zdravě. Chodím, cvičím pilates, to je moje oblíbená kombinace,“ svěřila se.

Při druhém těhotenství Kylie nabrala víc, než když čekala dceru Stormi (4). Tehdy měla nahoře necelých 20 kilogramů. Sledujícím také před časem přiznala, že pro ni druhé těhotenství bylo náročnější než první. A to i po psychické stránce.

Obě děti má miliardářka z klanu Kardashian-Jenner s rapperem Travisem Scottem, syna, jenž se narodil 2. února, pojmenovali Wolf. Jeho jméno ale po pár týdnech změnili a novým se zatím nepochlubili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám