Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) si zahrála malou roli ve filmu Promlčeno, kde si užila přítomnost Karla Rodena (61), Vilmy Cibulkové (61) a dalších hereckých es. Přestože se ve filmu objeví opravdu krátce, prozradila, že na natáčení musela být dlouhých osmnáct hodin.

"Mé role jsou většinou takové, že člověk mrkne a už mě nevidí," řekla Super.cz se smíchem Eva. Přesně takovou měla i v tomto filmu. Nevadilo jí to.

"Mě ale baví malinkatý role. Užiju si to, nestresuju se a jsem většinou s partou fantastických kolegů. Na tento film jdeš kvůli panu Barešovi, Karlu Rodenovi, ty si tam užijete maximálně," usmívá se.

Natáčení probíhalo v noční Praze. "Točila jsem osmnáct hodin, ve dne i v noci. Bylo příšerné vedro, bylo to v centru Prahy, jezdily noční tramvaje a já si za svitu lampy četla knihu," upřesnila Decastelo, která moderovala také slavnostní premiéru v kině Lucerna.

"Moderování premiéry mi vynahrazuje pobyt strávený ve filmu. Když máš ve filmu tři vteřiny, je fajn další práce," dodala se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám