Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sociální sítě jsou stále více zaplaveny ženami, které chtějí vypadat jako tzv. "Bimbo Barbie". Charakteristický je pro ně co nejumělejší vzhled, obří silikony, růžové oblečení apod. Tyto dámy utrácejí i statisíce za změnu svého zevnějšku, nejčastěji výplně rtů, botoxové injekce, liposukce, zvětšení poprsí a pozadí a jiné. Proces proměny se nazývá bimbofikace a vy se nyní můžete podívat na jedny z nejpopulárnějších modelek tohoto druhu na Instagramu.

Sammi Sprinkles

Cílem Sammi z Detroitu je vypadat kompletně jako umělá panenka. Díky plastikám se dostala i do televize a na jejím těle už nejspíš nenajdete nic původního. Na umělý zevnějšek by ráda nalákala bohatého manžela, jak sama hlásá, ovšem s proměnou zašla tak daleko, že ji plastičtí chirurgové už odmítají. Přestože touží po ještě větším pozadí, lékaři jí sdělili, že by to mohlo být nebezpečné a měla by se smířit s tím, co má.

Ditzy Dolly

Ditzy Dolly nebo také Plastic Dolly z Bathu začala se svou proměnou teprve na začátku pandemie. A ušla už kus cesty, jen co je pravda. Nepřehlédnutelné jsou například její rty nebo minimálně dvakrát zvětšené poprsí. Dolly už na střední snila o tom, že se stane porno hvězdou, a nakonec se našla v Barbie vzhledu. Kromě pózování pro fanoušky si také libuje v londýnské fetiš scéně.

Jessy Bunny

Jessy z Vídně rodiče v dětství zakazovali hrát si s barbínami, tak se rozhodla, že se v jednu promění. A docela se jí to daří. Za plastiky utratila už 1,5 milionu a zavrhla ji vlastní rodina. Jessy tvrdí, že má nejumělejší tělo ve Vídni, a dokonce největší prsa v celém Rakousku. A dost možná není daleko od pravdy.

Blondie Bennett

Blondie (46) z Malibu je nejstarší z našeho seznamu, ale za svými mladšími kolegyněmi nezaostává ani v nejmenším. Naopak, na proměně v „Bimbo Barbie“, jak se sama nazývá, pracovala přes 20 let. A vyplatilo se. Její tělo je prý z 18 % umělé a na ulici ji rozhodně nepřehlédnete. A to nejen díky obřím silikonům, které se nejspíš dost pronesou. Váží totiž 9 kilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám