Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější pár udílení hudebních cen Anděl? Rozhodně Jordan Haj (35) a Emma Smetana (36). Byli nominovaní v kategorii videoklip roku, a tak se na galavečer náležitě připravili. Jordan si poprvé v životě vzal smoking a přidal dvouhodinovou návštěvu manikérky.

"Na své poměry jsem se připravovala hodně dlouho. Vždycky to odflákávám, tentokrát mi na tom záleželo moc. Vybrakovala jsem Vandu Jandu, která mě oblékala už do klipu. Myslela jsem, že si zopakuju šaty z klipu, ony se ale pro velký úspěch prodaly, ale měla novou kolekci, opět v krásných pastelových barvách," řekla Super.cz Emma, která se během večera dokonce převlékla.

"Dnes jsem poprvé v životě ve smokingu. Kompletně, mám úplně všechno. A strávil jsem dvě hodiny na manikúře. Měl jsem ruce v peci a najednou jsem se dozvěděl, že to potom už nejde sundat," prozradil se smíchem Jordan, který barvu nehtů sladil s šaty své ženy.

"Tyhle nehty trvaly stejně dlouho jako můj obličej, vlasy, maskování vyrážky na ramenou a nohou. Tohle všechno trvalo stejně dlouho jako nehty Jordana Haje," dodala se smíchem Smetana.

Cenu za videoklip k duetu By Now si nakonec pár neodnesl. "Já mám nominací habaděj, já je neproměňuju, ale mám je. Ale my slavíme i nominace, máme je vytisknuté na poličce, i širší okruhy mám v dózičkách. Je to moc hezký," usmívá se muzikant. "V červnu vydáváme desku, pojedeme k ní turné. Tak doufám, že fanoušci dorazí," dodala Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám