Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetileté americké blonďaté sestry Kristina a Karissa Shannonovy se proslavily tím, že pózovaly pro pánský časopis Playboy. I jeho zakladatel Hugh Hefner (85) v nich našel velké zalíbení, a proto se staly obě v roce 2008 jeho milenkami, které si nastěhoval k sobě do kalifornského sídla. Tentokrát si k sobě při nočním tahu přibraly neméně obdařenou kamarádkou Gemmu Massey.

Sestry později přiznaly, že byly s Hefnerem spíš kvůli popularitě, které se jim díky němu dostávalo, než že by šlo o velkou romanci. Karissa i Kristina se začaly objevovat v televizní sérii The Girls Next Door, kde v minulosti po boku Hefnera působily i jiné krásky jako Kendra Wilkinson, Holly Madison a Bridget Marquardt.

‚Shannonky‘ zdobily obálky Playboye pro měsíce červenec a srpen 2009 a jsou jedinými dvojčaty, která se stala Playmate ve dvou odlišných měsících. V roce 2010 se od Hefnera odstěhovaly a následně si zahrály například malé role ve filmu Sofie Coppoly Odnikum někam, který se ten rok dobře umístil na filmovém festivalu v Benátkách. Letos se sexy sestry již stačily zúčastnit britské verze reality show Celebrity Big Brother 2012, kde skončily páté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám