Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze můžeme očekávat bývalého příslušníku monacké knížecí rodiny. V rámci mezinárodního festivalu Cirkus Cirkus vystoupí v Praze již příští týden i bývalý manžel monacké princezny Stéphanie Adans Lopes Peres.

Do soutěžní přehlídky před porotu předstoupí společně se svým bratrem a představí se v rámci tzv. přízemní akrobacie, v Čechách ji reprezentuje akrobatické duo Dae Men, vítězové prvního ročníku Česko Slovensko má talent.

„Jsme rádi, že je to právě náš festival, který divákům přináší toto unikátní vystoupení. Byl jsem poučen, že bratři Peresovi představují špičku ve svém oboru a samozřejmě není úplně běžné, aby v cirkusovém šapitó vystupoval umělec, který o sobě může tvrdit, že si vzal princeznu. A v tomto případě princeznu ze skutečně významného šlechtického rodu,“ říká moderátor festivalu Petr Šiška.

Monacká princezna Stéphanie, celým jménem Stéphanie Marie Elisabeth Grimaldi je nejmladším dítětem bývalého monackého knížete Rainiera III. a jeho ženy, bývalé hollywoodské herečky, Grace Kelly, a je sestrou současného monackého knížete Alberta II. Jednu dobu byla také zpěvačkou, modelkou a návrhářkou plaveckého oblečení. Její matka ji často nazývala svým divokým dítětem. V roce 2003 si Stéphanie vzala Adans Lopez Perese, ale rozešli se již po deseti měsících manželství a krátce na to se rozvedli.

Oficiální pozvání na festival obdržela i princezna Stéphanie. Zda opravdu přijede, nemohou organizátoři potvrdit.

Reklama

Další články

Načítám