Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Byla jsem ohromena - jak říkáme v Anglii. Nikdy jsem se nepovažovala za krásnou. A v tomto věku! Takže jsem v úžasu,“ uvedla Helen Mirren (78), když se dozvěděla, že právě ona bude zdobit titulní stranu magazínu People, čísla zaměřeného na krásu.

Nečekala to, přestože fanoušci milují nejen její mimořádný herecký um, ale také eleganci, vkus a půvab. Oblibě Helen Mirren bezesporu pomáhá i to, že byste těžko hledali fotky, na nichž se neusmívá, a to i v případě paparazzi snímků.

Pro zmíněný magazín nyní Mirren povyprávěla, jak ona sama nahlíží na krásu. „Miluji krásu a pohled na hezké věci. Ale nemám ráda spojení s kosmetickým průmyslem, make-upem a produkty, péčí o pleť a dalšími věcmi, protože si myslím, že to vylučuje drtinou většinu z nás, kteří nejsme krásní,“ uvedla.

„Krásní lidé jsou zázrak na pohled. Ale většina z nás krásná není. Máme jiné vlastnosti, stejně mocné jako krása. A já bych byla ráda, kdybychom tyto vlastnosti oslavovali... “ uvedla žena, která je přitom inspirací pro miliony fanoušků a jednou z tváří značky L´Oreal.

Přestože její filmografie čítá víc než 140 titulů, jež natočila během úctyhodné pětapadesátileté kariéry, Mirren přiznala, že doteď před začátkem každého projektu pociťuje chvění.

„Jsem nervózní z toho každodenního procesu i ze setkávání a komunikace s novými lidmi. A také z toho, zda si zapamatuji svůj scénář. Jsem přímo vyděšená, dokud se do toho nedostanu. Pak už to je v klidu,“ dodala herecká ikona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám