Hlavní obsah
Článek

Lionel Richie (72) a Lisa Parigi (32) zavítali společně na charitativní událost Prince's Trust Gala v New Yorku. Zpěvák je ambasadorem organizace The Prince's Trust, kterou založila britská královská rodina a která pomáhá mladým lidem v nouzi.

Páru to nesmírně slušelo, když pózoval na červeném koberci. Že je od sebe dělí 40 let, se fanouškům skoro ani nechce věřit. Ve vztahu jsou bezmála dekádu a podle všeho jim výrazný věkový rozdíl není překážkou.

Zpěvák byl v minulosti dvakrát ženatý a ze vztahů má tři děti. S Brendou Harvey-Richie byli svoji v letech 1975–1993 a adoptovali spolu dceru Nicole (40), dnes slavnou modelku, zpěvačku a televizní hvězdu.

V letech 1995–2004 byl pak ženatý s Diane Alexander, s níž má syna Milese (27) a dceru Sophii (23), která se proslavila rovněž jako modelka.

Krátce po druhém rozvodu se seznámil s Parigi a od té doby jsou nerozluční. O své partnerce hovoří Richie zásadně v superlativech.

„Je nesmírně krásná, ale co je důležitější, také chytrá. Pomáhá mi s mým bláznivým světem. V dnešní době, kdy se může stát prakticky cokoliv, mi Lisa poskytuje jisté bezpečí,“ uvedl v minulosti pro magazín People s tím, že do třetího manželství se ale nijak zvlášť nehrne.

Reklama

Další články

Načítám