Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hledáte spolehlivý a stabilní internet na doma? Chcete videa z YouTube bez trhání a rychlé stahování filmů a muziky z internetu? Nebo prostě jen chcete ušetřit? Vyšťourali jsme pro vás tajné tipy, o kterých se ještě moc neví.

Proč platit za modem, když ho můžete mít za 1 korunu a napořád

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K připojení na internet potřebujete modem. Ten se obvykle platí jednorázově spolu s nákupem internetu a stojí okolo dvou tisíc korun. Někteří operátoři vám budou každý měsíc účtovat používání zapůjčeného modemu – pak platíte okolo jedné stovky. Náš tajný tip: k nákupu Internetu na doma od O2 ťeď dostanete modem jen za 1 Kč, a to navždy (už nikdy jej nikomu nemusíte vracet). Ale pozor: tahle nabídka je časově omezená a platí jen při nákupu v eShopu.

Bomba! Vaše kámošky zblednou závistí - neomezené volání mezi dvěma mobily k internetu úplně zadarmo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tohle nás fakt překvapilo! K Internetu na doma od O2 dostanete standardně neomezené volání mezi dvěma mobilními telefonními čísly v síti O2 úplně zadarmo, a to bez omezení. Služba se jmenuje O2 Navzájem a je nabízena standardně bez jakýchkoliv dalších doplatků zcela zdarma. Jedinou podmínkou je, abyste měli obě dvě telefonní čísla vedena na jedné smlouvě – výhodu tak asi využijí především rodiče, kteří platí mobil svým dětem.

Televize v HD kvalitě jen za 150 Kč k ceně internetu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě modemu za korunu a neomezeného volání z mobilu můžete k internetu dostat ještě digitální televizi. Aktuálně je platná časově limitovaná nabídka, ve které při společném nákupu Internetu na doma s rychlostí až 16 Mb/s a O2 TV Flexi dostanete obě služby jen za 650 Kč měsíčně, a to na celý rok. Set-top box k O2 TV vás bude stát jen 1 Kč měsíčně. Součástí O2 TV Flexi je služba umožňující nahrávání vybraných pořadů, takže už nemusíte spěchat domů, abyste stihli začátek dalšího dílu Ordinace v růžové zahradě.

Další články

Načítám