Hlavní obsah
Článek

Dýdžejka Lucca dostala pozvání k hraní na ostrově Mauritius. Hudebnice využila příležitosti a z pracovní cesty se rázem stala dvoutýdenní dovolená, na které ji doprovázel partner Michal Dvořák a jejich roční syn Míša.

Předtím, než si nejznámější česká dýdžejka a zakládající člen kapely Lucie pořídili miminko, absolvovali cesty na Zanzibar či do Malajsie. „Tentokrát jsme ale cestovali s prckem, z čehož jsem měla trošku obavy," říká Lucca. Sedmnáctiměsíční chlapeček nakonec třináctihodinový let zvládl naprosto bez problémů. Stejně tak si užíval i samotnou dovolenou.

Komplikovaným jedincem na rodinné dovolené byla paradoxně Lucca. „Během koupání v moři mě žahla medúza," vzpomíná Lucca, které bylo po útoku mořským tvorem tak špatně, že musela vyhledat hotelového lékaře. „Měla jsem vážně velký strach, že se něco přihodí i našemu synovi, který se koupal se mnou," říká. Dýdžejce se ten samý den lepila smůla na paty. Za několik hodin totiž upadla v hotelové restauraci a nalomila si zápěstí. Osud zranění velmi špatně načasoval, neboť ten samý den měla Lucca vystoupit na odlehlém ostrůvku na legendární White party pro několik tisíc lidí.

„Zázrakem jsem se dala dohromady a nakonec vystoupila. Byla to jedna z nejkrásnějších akcí, na kterých jsem hrála," říká hudebnice. Dalších několik dní měla Lucca ruku oteklou. Žádné další komplikace nenastaly a rodinka si zbytek fantastické dovolené jaksepatří užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám