Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Až budete potřebovat nakoupit, jeďte tam, kde na vás čeká i super zábava. A naopak – až se budete chtít bavit, co si při té příležitosti koupit i něco hezkého? Víme, kde spojit příjemné s užitečným, a ještě u toho ušetřit.

Když si totiž zvolíte to správné místo, najdete tam to svoje, ať už zrovna hledáte cokoli. Přesně takhle funguje Galerie Harfa, která už dávno není jen obchodním domem na Praze 9. Díky bohaté nabídce obchodů je ideálním místem na nákupy, ale díky nejrůznějším možnostem zábavy už je také cílem nejen víkendových výletů pro celé rodiny.

S dětmi na Harfě můžete cestovat daleko do minulosti v DinoParku na střeše. Nenechte si ujít výlet do druhohor pro celou rodinu nedaleko centra Prahy. Modely dinosaurů v životních velikostech, dekorace druhohorní přírody, Dětské paleontologické hřiště s ukrytou kostrou pravěkého tvora, 4D kino v ceně vstupenky, mlhostromy pro osvěžení v letních měsících, dětské atrakce a spousta dalších překvapení.

Foto: Galerie Harfa
Galerie Harfa už dávno není jen obchodním domem na Praze 9

Hry, jídlo i party

Pokud byste si s dětmi chtěli užít zábavu společně, zamiřte do Harfiště – nově otevřeného dětského koutku, kde se na prolézačkách, skluzavkách nebo v balonkovém jezeře můžete dosyta vydovádět a případně si objednat narozeninovou oslavu. Sportovní fanoušci ocení hokejovou Síň slávy. Vyrazit také můžete na Terasy Harfa, kde lze každý týden vyzkoušet mnoho streetfoodových pokrmů, sledovat sportovní přenosy na velkoplošné obrazovce a v létě se můžete také těšit na divadelní Letní scénu Harfa.

Foto: Galerie Harfa
Harfiště – nově otevřeného dětského koutku, kde se na prolézačkách, skluzavkách nebo v balónkovém jezeře můžete dosyta vydovádět a případně si objednat narozeninovou oslavu

Skvěle se však najíte i uvnitř ve Food courtu. Kromě něj je tu také k dispozici italská restaurace Aroma a chutě z celého světa ochutnáte v první gurmánské tržnici Gurmán uvnitř nákupního centra, kde koupíte denně čerstvě upečený kváskový chléb, vyzkoušíte pelmeně nebo dnes tak oblíbené poké.

Foto: Galerie Harfa
Chutě z celého světa ochutnáte v první gurmánské tržnici Gurmán

Samozřejmostí je tu stále se rozrůstající nabídka obchodů, kde už i dnes seženete vše pro praktický nákup na jednom místě. Naposledy tu otevřeli Next Kids s dětským oblečení, módu pro dospělé Pepe Jeans cenově dostupnou módu pro mladé Sinsay. V blízké době chystáme otevření prodejny House, Okay elektro a další nebo doplňky Top Concept.

Dostupná značková móda

Velmi oblíbený je unikátní obchod HalfPrice, kde pořídíte značkové oblečení, obuv, doplňky, hračky, a dokonce i kosmetiku za velmi příznivé ceny. Pokud milujete módu, oceňujete značkové a originální produkty od známých návrhářů, musíte sem vyrazit a něco ulovit. Každý den sem navíc přichází nové zboží, takže pokaždé tu máte možnost objevit něco nového.

Foto: Galerie Harfa
HalfPrice: Jediný obchod tohoto typu v České republice pouze v Galerii Harfa

A až budete po nákupech a zábavě toužit po klidu, můžete na Harfu vyrazit dokonce i za odpočinkem. Vyzkoušejte oblíbený oblíbený saunový svět Saunia, který disponuje pěti druhy saun, několika typy ochlazovacích systémů, relaxačními zónami a barem s občerstvením.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám