Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Peter Nagy (65) oslavil 9. dubna 63. narozeniny. Vrásek byste mu mnoho nenapočítali, stále si udržuje mladistvý vzhled, a k tomu má vysportovanou postavu. Jedna velká změna u něj ale nastala. Slovenský hitmaker si po dlouhých letech přestal barvit vlasy.

"Mám je přirozené. Vždycky se mi líbilo, jaké má vlasy Petr Hapka, záviděl jsem mu je," řekl Super.cz Peter Nagy. Dva roky už má vlasy nebarvené a libuje si. "Cítím se takto lépe. Chlap by měl být hrdý na své roky. A já jsem rád, že jsem se v této branži při tomto životním stylu dožil tak vysokého věku," usmívá se zpěvák.

Na udílení hudebních cen Anděl dorazil sám, bez dámského doprovodu. "Partnerku chráním před veřejnými názory, je to křehká bytost," řekl nám Peter, který nedávno vydal nové album s názvem Petrolej, za které získal i andělskou nominaci. Je rád, že i po letech v branži na hudební scéně boduje.

"Dělal jsem ho během pandemie a jsem mile překvapený, že je nominované na album roku. V Čechách je spousta nových lidí, interpretů. Branže musí žít, je to dobře, přeju jim to. Musí přicházet noví interpreti, aby my jsme byli nervózní. To je hnací motor branže," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám