Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Libor Bouček (43) se nechal zviklat kolegou Martinem Pycou Raushem (34) a během vyhlašování kadeřnických Oscarů se svlékl z perfektně padnoucího smokingu do žlutých trenek. Na galavečeru Czech and Slovak Hairdressing Awards jeho striptýzu přihlíželo v Průmyslovém paláci víc jak tisíc hostů.

„Vsadil jsem se s Pycem, že vydržím minutu v šamponu bez nádechu," vysvětloval svůj čin Libor poté, co se vymáchal ve skleněné kádi plné pěny. „Podle vůně mě teď poznáte na stopadesát metrů," dělal si legraci nejvtipnější český moderátor. Nešlo však zdaleka o nejdivočejší úlet večera.

Největší překvapení vyvolal loňský vítěz soutěže Zoltán Takács. Slovenský vlasový mág předvedl fantastickou vlasovou show s tanečníky. Inspiroval se stylem Lady Gaga. Show na závěr zakončil vlastním tanečkem na deseticentimetrových podpatcích. Přestože se Zoltán dočkal největšího potlesku, vítězství z loňska nezopakoval. Titul „Kadeřník roku“ se po roční odmlce opět vrátil do Čech. Jeho staronovou držitelkou se již potřetí stala teplická rodačka Jana Burdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám