Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katarína Knechtová (30) nedávno dokončila práci na novém albu, na kterém spolupracovala s hudebníkem, producentem a spolupracovníkem skupiny Depeche Mode Christianem Eignerem. A fotografie, které k albu nafotila, jsou opravdu povedené a Katka na nich vypadá naprosto dokonale.

Pilotní singl (Zmier) svetlo s tmou z nového alba Tajomstvá, které vyjde 13. února, si ale fanoušci mohou poslechnout v předpremiéře na MusicJetu, kde najdou již nyní celé nové album (uživatelé MJ album otevřou zde). „Je to krásná píseň a lidi možná překvapí, že v ní není cítit Depeche Mode. Je to jedna ze skladeb, které jsou velmi melodické a Christian je na ni opravdu pyšný,“ řekla Katka, jejíž nová deska zřejmě vyjde také v zahraničí.

„V únoru album pokřtíme v Bratislavě a v Praze. Potom se budu ho snažit prezentovat nejen doma, ale také v zahraničí, protože je reálné, že album vyjde i v angličtině pro zahraniční trh,“ přiznala Katarína, která se velmi těší, až vyrazí na koncertní šňůru. „Teším se hlavně na koncerty a festivaly, připravujeme novou koncepci vystoupení, nový zvuk. Stále však budu fanouškům hrát a zpívat i své starší hity Spomaľ nebo Za tebou,“ slibuje krásná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám