Hlavní obsah
Článek

Na vyhlášení hudebních cen Anděl se to jen hemžilo známými páry. Některé z nich vídáme ve společnosti sporadicky, jiné se na společenských akcích objevují často. Kvůli pandemii covidu se Andělé před zaplněným hledištěm konali po delší době, a tak bylo vidět, že si hudebníci společenskou událost nadmíru užívali.

Na vyhlášení cen nechyběl David Koller (61) se svou půvabnou manželkou Annou, kterou si bral před dvěma lety, kdy už jim doma dělal radost syn Davídek (2,5). Přišel také muzikant Jordan Haj (35) se svou ženou Emmou Smetanou (36) či zpěvák Julián Záhorovský (37) s přítelkyní Terezou. S tou je zpěvák, známý ze SuperStar, teprve několik měsíců, ale už si ho stihla pěkně vykrmit.

„Je to tak. Teplé večeře dělají svoje,“ říkal Super.cz nedávno zpěvák, o kterého je tak doma skvěle postaráno. Jen asi bude muset víc cvičit.

Hudební svátek si nenechal ujít ani Petr Lexa (30) z kapely Slza a jeho půvabná přítelkyně Natálie Kotková (30). Oba jsou velmi vytížení, a tak se spolu snaží trávit každou vzácnou volnou chvilku. „Od začátku vztahu máme každý svůj lifestyle. On má muzikantský život, já mám blogerský a modelkovský způsob života. Nějak nám to vyhovuje,“ vysvětlovala nedávno někdejší misska, že jim častá odloučení nevadí.

Do Síně slávy byl uveden skladatel Jaroslav Uhlíř (78), kterého na Andělech doprovázela manželka Helena. Staronový přítel Jakub pro změnu dělal společnost půvabné hvězdě sociálních sítí Nikole Čechové (32) alias Shopaholic Nicol. A nechyběl ani objevitel Ewy Farne, skladatel a podnikatel Lešek Wronka (61), který dorazil v doprovodu přítelkyně, herečky Venduly Fialové (34).

Na zmíněné, ale i další páry, které se objevily na cenách Anděl, se podívejte do naší galerie.

Reklama

Další články

Načítám