Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová (49) se raduje z přírůstku do rodiny, který z ní udělal babičku. Její dcera Sára (22) přivedla na svět holčičku. Benešová sice jako babička vůbec nevypadá, ale z nové role je nadšena, byť jak sama tvrdila, se pořád „cítí jako mlaďoška“.

„Jsem babička, jupíí, ta radost a štěstí se nedá popsat. Slavíme a těšíme se, až tě uvidíme, naše nejmilejší holčičko na světě. Sárinko, dcerko, jsi pašák, Honzíku, zeťáku, gratulujeme,“ rozněžnila se Benešová, která se ihned pustila do bujarých oslav a bouchla „šampíčko“.

Později prozradila, že vnučka dostala jméno Melánie. „Moje milá vnučko. Vítám tě na tomhle světě a už se nemůžu dočkat, až tě poňuchlám, krásný šťastný život, Melánie zlatá,“ dodala nadšeně.

Servírka Róza ze seriálu Slunečná vychovává s hercem Tomášem Matonohou (53) ještě dceru Laru (10) a syna Štěpána (16). Z manželství s hercem Filipem Blažkem má také dospělého syna Luciána (25).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám