Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Svobodová (35) konečně přestala předstírat, že Petr Skopec, s nímž se objevuje ve společnosti, je jenom její kamarád. V zákulisí koncertu Michala Davida (63) se k němu vinula jako liána a ochotně pózovala. Dokonce se potkali i s bývalou partnerkou jejího nového přítele Dominikou Kadlčkovou.

"Já jsem v pohodě, nevadí mi to," řekla Super.cz Dominika, která se s hrdličkami zastavila na kus řeči. Žádná žárlivost mezi nimi ve vzduchu cítit nebyla. Nečekaně se v zákulisí objevil i pařič Roman Skamene (69) s manželkou. Také u něj doma se to asi uklidnilo, protože před časem se řešily informace o hercově potenciálním rozvodu.

Michal David na své druhém koncertu v Lucerně, který uzavřel jeho megaturné, převzal Zlatou desku a také bronzového Českého slavíka. "Distancoval jsem se od soutěže, když jsem byl nařknutý, že s Jirkou Pomeje manipulujeme s hlasy a na předávání cen jsem nešel. Ale je to cena od fanoušků, tak si jí vážím," řekl Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám