Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michelle Heaton (42) má důvod k oslavě. Je to rok, co sekla s alkoholem, který jí ničil život dlouhých pět let. Zpěvačka kapely The Liberty X o své zkušenosti otevřeně promluvila a mj. svěřila, že v nejhorším období si přála zemřít.

Nejděsivější podle ní bylo, že se její potíže s alkoholem dotkly i rodiny, manžela Hugha a dvou dětí. „Vzdala jsem to. V nejhorším bodě jsem se ráno vzbudila a modlila se za to, aby mi někdo pomohl. Nebo jsem zkrátka chtěla zemřít,“ svěřila magazínu Closer.

V té době ji zajímalo hlavně to, kde sežene dalšího panáka. „Neřešila jsem, že ztratím rodinu nebo přátele, celé to bylo jen o tom, kde vzít další drink. Měla jsem šedou kůži, byla jsem vyčerpaná a mé tělo bylo k nepoznání a celé oteklé,“ popsala.

Zpěvaččiny modlitby ale byly vyslyšeny. Heaton podstoupila léčbu, na niž se dle lékařů zapsala „za pět dvanáct“. „Během pár dní bych byla mrtvá, kdybych nevyhledala pomoc,“ citovala slova ošetřujícího doktora. Léčbu nastoupila loni v květnu.

Reklama

Další články

Načítám