Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Nosek (46) a jeho přítelkyně Zuzana nechali diváky nahlédnout do svého soukromí v rámci speciálního VIP dílu reality show Výměna manželek. Jak herec na natáčení vzpomíná a co bylo hlavním důvodem, proč nabídku z televize přijali?

„Bylo to fajn, ale ten původní záměr byl, že jsem chtěl mluvit třeba o tom, že herci dělají i jinou práci, což jsme tam chtěli i vidět v nějakých obrázcích, protože to bylo v té době aktuální,“ svěřil herec Super.cz. Natáčelo se totiž v období pandemie, kdy kvůli restrikcím a zavřeným divadlům přišlo mnoho umělců o práci.

„Hodně lidí hejtovalo herce a říkalo: Běžte k lopatě, zkuste si to. Bylo to ostrý, vypadalo to, že nejsme vůbec k ničemu,“ posteskl si herec, který bude i se svou milou hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Jenže ono, když se to natočilo v květnu, ale jde to v televizi za rok v březnu, tak už to tu váhu moc nemá. Vyšlo z toho něco milého, ale to, co to mělo splnit, to asi nesplnilo,“ míní hvězda Rebelů, Účastníků zájezdu nebo Románu pro ženy.

V reality show si jeho partnerka Zuzana poprvé vyzkoušela péči o rodinu s dětmi, vlastní potomky totiž zatím nemají. Ovlivnila účast a tento zážitek jejich život a změnilo se něco? „Změnilo, chce teď (přítelkyně) strašně děti,“ směje se Míra, který si pochvaluje, jak se Zuzana vžila do role náhradní maminky. Na konci natáčení se herec s přítelkyní svěřili, že by v budoucnu rádi založili vlastní rodinu a zdá se, že už na miminku pracují.

„Je tam intenzivní práce, ale zatím se to nějak nevyvinulo. Ale mluvíme o tom a spíme spolu, dokonce,“ překvapil svou otevřeností herec. Dokonce ví, kolik dětí by rádi počali. „Dvě a shodneme se na tom,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám