Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdravotní stav Ivety Bartošové (†48), kterou po úterním kolapsu odvezla záchranka do nemocnice, se lepší. Přesto však zpěvačka, jejíž tvář nyní hyzdí ošklivá modřina, nesmí opustit na základě vlastního uvážení špitál. „Dělám vše pro to, aby v péči lékařů zůstala co nejdéle. Bez možnosti reversu. Mám k tomu své důvody,“ řekl exkluzivně Super.cz Josef Rychtář (65), který nám prozradil i to, jak jeho svěřenkyně přišla ke zranění obličeje.

„Iveta není nesvéprávná, takže by revers podepsat mohla. Ale domluvili jsme se, že to neudělá. Je důležité, aby v nemocnici zůstala co nejdéle. Chci mít totiž jistotu, že už se nebude opakovat to, co se stalo v úterý. Potřebuje odbornou péči a tu já jí doma poskytnout nemohu,“ uvádí Rychtář. Ten ovšem stále ještě nechce prozradit, co vlastně bylo příčinou kolapsu Ivety.

„Je to její soukromá věc. Rozhodně ale odmítám to, že bych ji napadl. Jsem sice někdy hulvát, ale ne násilník. Ostatně modřina na tváři souvisí s natáčením reklamy na elektronické cigarety před čtrnácti dny, ne s tím, co se stalo v předchozích hodinách,“ trvá si na svém podnikatel z Říčan. A dodává, že Iveta je natolik silná osobnost, že kdyby ji opravdu uhodil, nezabránil by tomu, aby na něj zavolala policii. „A už bych asi do Uhříněvsi nemohl,“ vysvětluje Rychtář.

Spolu s Ivetou v jejím domě prý posledních deset dní marodil i Artur. „Vařil jsem pro oba. Iveta normálně jedla. Jen když se jí zhoršila angína, odmítala velká sousta a maso, takže jsem jí dělal vývary a polévky. A co se týče toho, že podle některých médií posledních pár dní měla jen pít alkohol, budu stále opakovat asi jako debil, že alkohol v jejím domě není a nebyl a Iveta jej nepila. Ani antidepresiva neměla,“ zdůrazňuje pečovatel kontroverzní pěnice.

„Jediné léky, které byly v domě, byl Gaviscon na potlačení žaludečních šťáv, protože Iveta kvůli nim zvracela, Anacid, Paralen a antibiotika. Nic víc,“ dodává Josef Rychtář. Iveta již byla z neurologie vinohradské nemocnice převezena na místní internu. Na informování o jejím zdravotním stavu je zde uvaleno pod hrozbou vyhazovu přísné informační embargo. Její stav budeme nadále sledovat.

Reklama

Další články

Načítám