Hlavní obsah
Článek

Herec, autor a režisér poslední dobou jen září. Daří se mu práce a po boku přítelkyně Anety Kňávové vypadá velmi šťastně. Není tedy divu, že jsme ho na premiéře show První dobrá načapali, jak něžně dává ruku na bříško své partnerky. Čekají snad děťátko?

„Já ji tak vždycky chytím, protože si myslím, že je to správná póza. A ona mi říká, abych ji na břiše nedržel, všichni si budou myslet, že je těhotná. A očividně má pravdu! Ne, není těhotná. Já hlupák!“ Zasmál se Vincent Navrátil (25) dotazu Super.cz.

„Moje přítelkyně je racionální vědátorka a já přecitlivělej umělec. Občas se doplňujeme, občas se naše nátury perou. Doma neustále vyžaduju dostatek pozornosti, lásky, komplimentů. Jsem sebestřednej Beran, ti to tak mají. Potřebuji důkazy lásky, verbální i fyzické, když je chvíli nemám, zdá se mi, že je vše jinak,“ rozpovídal se pro nás Vincent.

Výhledově zatím rodinu neplánují, oba hodně pracují. „Aneta má před sebou kariéru, dělá embrioložku v pražské nemocnici U Apolináře. Máme čas.“

Toho se mu poslední měsíce nedostávalo, protože dával dohromady skečovou show pro Novu a na Slovensku natáčel seriál Svatý Max, v němž hraje hlavní roli. Proč se s kolegy herci pustil zrovna do tak nevděčného formátu, jakým je show sestavená ze skečů?

Vyrůstal na Monthy Pythonech, na létajícím cirkusu, skečích, to miloval. A teď budou mít diváci možnost posoudit, jak se jejich partě povedl přidrzlý humor a scénky, v nichž si dělají srandu třeba z pořadu Snídaně s Novou, ze stand-up komiků či z televizních policejních akcí.

„Myslím si, že jde o nejtěžší disciplínu v zábavném pořadu. Když je trošku něco špatně, přestane to celé fungovat a můžete vše vyhodit. Takže jsme začali od toho nejtěžšího,“ řekl Super.cz Navrátil.

A co on dává na první dobrou? Otázkou jsme ho rozesmáli. „Ježišmarjá, no… Já sice chci dávat všechno na první dobrou, jenže jsem strašně pečlivej, až otravně pintlich, nepouštím věci, o kterých nejsem přesvědčený, že jsou stopro.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám