Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná dvojčata Darcey a Stacey se proslavila díky natáčení reality show 90 Day Fiance’s. V populární reality show lifestylové stanice TLC se všechno točí kolem párů, které se seznámí přes internet s tím, že jeden z nich je cizinec a odcestuje do USA, kde má 90 dní na to, aby získal potřebné vízum.

K tomu je ale nutné prokázat, že je se svým vyvoleným nebo vyvolenou, který má americké občanství, v opravdovém vztahu, takže se jedná tak trochu o podobný typ show jako Svatba na první pohled a další seznamovací pořady.

Darcey a Stacey se díky této show dostaly do širšího povědomí veřejnosti, ale upozornily na sebe i velkou zálibou v plastických operacích všeho druhu. Coby dvojčata si dámy byly podobné od narození, ale svou podobu ladily i během chirurgických zásahů. Obě mají přifouklá ňadra i rty a neustále na sebe upozorňují.

Jak už to tak ale u některých televizních hvězdiček bývá, možná to s plastikami tak trochu přepískly a výsledek není moc líbivý. Na nedostatek práce si ale „plastiková dvojčata“ nemohou stěžovat.

V Miami pózovaly fotografům v rámci natáčení dalšího společného pořadu. Naposledy se takto zviditelňovaly v rámci rodinné reality show Darcey a Stacey, která nebyla zrovna moc pěkně hodnocena. To ale dvojčatům vůbec nevadilo a s chutí se pustily do natáčení dalších projektů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám