Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská hvězdička Chloe Ferry (28) se proslavila v reality show Geordie Shore. Od té doby o sobě dává vědět především svými provokativními outfity na veřejnosti a zálibou v plastických operacích, za které neváhá vysolit statisícové částky. Naposledy se Chloe nechala zvěčnit ve španělské Ibize, kde pózovala u růžové motorky. A jak jinak než v bikinách.

Fanouškům pak v kalhotkách tangového typu ukázala své nové tetování na zadečku. Chloe nedávno prohlásila, že už kašle na plastické operace. Údajně se ale chystá na operaci nosu, protože jí lékaři poslední operaci měli „zpackat“. A to už má za sebou nejméně tři operace prsou a četné zákroky na rtech.

Fanouškovská základna jí ale díky úspěchu v reality show nadále strmě roste. Aktuálně má 3,7 milionů sledujících, kteří hltají její odvážné fotky na sociálních sítích. Co na tom, že si o sobě přečte i negativní komentáře, Chloe je ráda, že se na ni nezapomnělo a že ji nadále slušně živí šoubyznys. Nějaké ty kačky na další plastiky se tak vždycky najdou, ač se dušovala, že s nimi skončila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám