Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Paniček z Beverly Hills Brandi Glanville (49) prý nepodstoupila žádný zákrok v obličeji. Spekulace o její tváři se rozvířily poté, co fanoušci zaznamenali změnu její vizáže v podcastu Unfiltered.

Na Twitteru ji začali nabádat, aby přestala s botoxem a výplněmi, a tak se Brandi ozvala. „Dobře, podstoupila jsem operaci dásně na pravé straně kvůli parodontóze. Zanítilo se to a oteklo a už podruhé beru antibiotika. Až půjdu pod kudlu, budete první, komu to řeknu,“ vzkázala na sociální síti.

Brandi v minulosti přiznala, že holdovala botoxu, podstoupila také zvětšení poprsí a plastiku vaginy, nicméně popřela, že by jí řezali do tváře.

„Udělali mi prsa a zúžili vaginu, to je všechno,“ nechala se slyšet v roce 2017. O operaci vaginy detailně promluvila i tři roky předtím, aniž by o tom věděl, zákrok uhradil její exmanžel Eddie Cibrian.

„On mi ji zničil, tak jsem se rozhodla, že mi zaplatí novou. Byl to intenzivní a drahý zákrok a zaplatila jsem ho jeho kreditkou,“ přiznala tehdy.

Reklama

Další články

Načítám