Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Dominika Myslivcová (29) opět zabalila kufry a vyrazila k moři. Blondýnka tentokrát zvolila exotiku a odletěla na malebné pláže až na Seychely. Z destinace, ve které tráví čas koupáním v moři a opalováním svých sexy křivek, je nadšená.

„Nejhezčí pláže, na kterých jsem zatím byla,“ svěřila se Dominika, která je mnohdy na internetu za svůj okázalý život plný značkového oblečení, šperků, luxusních aut či dovolených kritizována. S hejty si Česká Barbie už prý hlavu neláme.

„Já sama za sebe můžu říct, že se o sebe dokážu postarat, dokážu si všechno zaplatit a žádného chlapa opravdu nepotřebuju, protože mi moje práce vydělává dost peněz,“ vysvětlila Super.cz Myslivcová, která na dovolené předvedla nejen značkové plavky, ale také sexy křivky.

„Tak jsem zatáhla pupek a s dovolením jsem se cvakla, protože tohle místo si o fotku přímo říkalo. Na světě je tolik krásných míst,“ dodala blondýnka, která rozhodně zatahovat břicho nemusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám