Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Výměna manželek bývá zvykem, že si po úvodním seznámení náhradní partneři vzájemně představí své rodiny, chod domácnosti a dozvídají se něco víc o životě své polovičky. Zpovídat svou náhradní manželku začne také Standa (46), kterého vyvede z míry, jaký je mezi Olgou a jejím partnerem věkový rozdíl.

Olga vychovává s Pepou tři dcery. Svou vlastní a dvě nevlastní, které má Pepa z předchozího vztahu. Seznámili se na seznamce, jsou spolu téměř dva roky a je mezi nimi šestnáctiletý věkový rozdíl.

„Přítel je mladší, je mu 37, já mám 52,“ svěřila se Olga při seznamování Standovi. „Mně by ten věkový rozdíl hrozně vadil. Nevadí mi dva tři roky, ale 16 let je hrozně moc,“ neskrývá Standa své rozpaky. „To je můj názor. Mně to přijde divné, nezlob se na mě. Je to každého věc, ale já bych si o 16 let mladší partnerku neuměl představit,“ říká před kamerou náhradní manželce.

Na druhé straně Alena (49) bude místo věkového rozdílu řešit úklid. Standa totiž nesnáší nepořádek, a tak je Alena ze své domácnosti zvyklá na puntičkářství. Stav domácnosti v její náhradní rodině se jí ale nepozdává, a tak se nekompromisně pustí do generálního úklidu a vyřazování věcí. Podívejte se v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám