Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už šest let, co se Zuzana Stivínová (50) vrátila se svou rodinou ze Spojených států. Herečka následovala svého manžela, molekulárního biologa Lukáše Čermáka, a šest let se syny žili v New Yorku.

„Po Americe se mi nestýská. Myslím si, že jsme tu dobu využili naplno. Nic mi vlastně nechybí, a ani se mi tam nechce cestovat,“ říká Stivínová, která se z Ameriky do Česka velmi často vracela.

Za velkou louží si udělala sice spoustu přátel, nemá ale potřebu se do Států přemisťovat. Obzvlášť to platilo v době, kdy nebylo možné kvůli covidu cestovat.

„S některými z nich jsem v kontaktu online. Jiní přijíždějí do Evropy, kde se s nimi potkávám,“ říká. "Musím říct, že jsem ráda v Praze. Teď, když jsem zpátky v Národním divadle, tak mám dost práce a jsem ráda, že jsem obklopená společností, kterou miluji," dodala.

Stivínová se uplatňuje i před kamerou. „Hodně se těším na natáčení s Dariou Kashcheevou. To bude veliká událost. Daria byla nominovaná na Oscara a teď točí svůj absolventský film.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám