Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) končí mateřskou. V prosinci porodila partnerovi Michaelu Kocábovi syna Davida a již v dubnu se objeví na televizní obrazovce. V televizi Barrandov nahradí v pořadu Máme dítě Ivu Kubelkovou.

Televize měla jedinou podmínku na roli moderátorky - aby dotyčná dáma byla matkou. A to Lejla, i když velmi čerstvě, splnila.

"Úžasný je, že i pro můj reálný život načerpám spoustu nových informací, které se budou hodit," řekla Super.cz Lejla.

"Není to nijak rychlý návrat. Na natáčení přijdu prostě jako maminka, která tam bude i kojit. Syn bude chodit na natáčení se mnou a bude akorát spokojeně krkat," řekla s úsměvem moderátorka, která si roli matky užívá i přesto, že prakticky nespí.

"Malej fakt spánku moc nedá. Teď se mu to navíc ještě otáčí, takže už nespí nejen v noci, ale i přes den. Já během dne spát neumím, takže jsem ráda, když mi to vyjde v noci na tři hodiny," prozradila Super.cz Abbasová.

Kromě pořadu na TV Barrandov už moderuje i společenské akce. "Nabídek je spousty. Mám štěstí, že mám skvělou mámu i chůvu, takže můžou jezdit se mnou a jde to v pohodě skloubit," uzavírá.

Původně měla pořad převzít po Ivě Kubelkové herečka Dana Morávková. To televize ohlásila koncem loňského roku. Nyní je ale vše jinak a pořad získala exotická Lejla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám