Hlavní obsah
Článek

Zpěvák MikAel, kterého fanoušci znají také jako Michaela Foreta (37) ze SuperStar, vydal nový singl s názvem Flesh 4 Fantasy, k němuž pořídil i zábavné home-made video, které vytvořil sám pouze pomocí počítače a smartphonu.

Flesh 4 Fantasy je coververzí písně hudebníka Billyho Idola z roku 1983 . Až na výjimku, kterou byla spolupráce se světovým skladatelem a producentem Karlem Havlíčkem u singlu "Storyline", se MikAel drží osvědčené spolupráce s producentem a multiinstrumentalistou Luďkem Fialou.

„Tahle písnička nás v kapele vždy bavila, a tak jsme se rozhodli si ji od strejdy Billyho vypůjčit a udělat z toho cover. Jen jsme si ji dovolili obléknout do nových šatů a přiblížit ji hudebnímu stylu, který děláme s MikAelem. S Luďkem jsme se shodli, že naživo funguje dobře, a tak jsme ji natočili a teď i vydali. Snad touhle verzí nezklameme skalní fanoušky Billyho a třeba i přiblížíme jeho skvělou tvorbu dnešním mladým lidem,“ přeje si oblíbený zpěvák.

Ten do světa vyslal už třetí ochutnávku z připravovaného nového alba. MikAel se svou aktuální tvorbou snaží vracet ke kořenům kvalitního evropského popu. A už se moc těší, až s novými písničkami předstoupí před své fanoušky. Zbrusu nový song představí už 1. května v pražské Grébovce v rámci na Dermacol Love Day. Chybět nebude ani na letních festivalech a koncertech, které se kvapem blíží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám