Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) se doslova ztrácí před očima. Rozchod s manželem Martinem Stropnickým (67), který si za ni našel o třicet let mladší náhradu, se na herečce podepsal. Jak sama přiznala, váží pouhých 46 kilogramů. Takhle nízkou váhu měla naposledy na základce.

"Pod padesáti kily jsem naposledy byla v sedmé třídě,“ řekla Super.cz Veronika, která se v jednom z nejhorších období v životě dala do organizování koncertu pro Ukrajinu.

Díky práci na koncertě měla alespoň chvíle, kdy nemyslela na své osobní problémy. Pomoc Ukrajincům jí doslova vracela krev do žil. Koncert v Divadle Broadway nazvala Vzkříšení. Vystoupili na něm ukrajinští umělci, v hledišti zasedly ukrajinské matky s dětmi.

"Krásný zážitek mělo na 800 ukrajinských matek a jejich dětí, které utekly před válkou. Na jevišti vystoupilo třicet ukrajinských umělců, kteří dostali za své vystoupení honorář. Když jsem je dávala po generálce osmileté holčičce, akrobatce, byla neuvěřitelně šťastná a říkala, že jsou to peníze pro její rodinu, nechtěla je dát z ruky. Bylo to moc dojemné. Celá akce byla krásné pohlazení po duši," dodala Žilková.

Reklama

Další články

Načítám