Hlavní obsah
Článek

Slovensko tento týden zažilo opulentní veselku plnou známých osobností. Moderátorka, producentka a ředitelka Fashion TV Gabriela Drobová si vzala svého dlouholetého partnera Karla Rumana.

Gabika oblékla netradiční sněhobílou róbu od Veroniky Hložníkové, která vynikala řešením s kalhotami.

Křesťanský obřad se uskutečnil ve farním kostele Panny Marie Sněžné v Bratislavě. „V kostele jsem byla absolutně dojatá. Téměř jsem nedočetla manželský slib, protože se mi zlomil hlas a chtělo se mi dojetím plakat,“ svěřila se Super.cz Gabika.

Po obřadu se padesát svatebčanů přesunulo na hostinu na luxusní zámek v Pezinku, kam o půl osmé na party dorazilo dalších sto pozvaných. Mezi hosty se objevil moderátor Bruno Ciberej, manažer slovenských modelek Miro Šimonič, módní návrhářka Jana Pištejová a nechyběla Gabrielina blízká kamarádka Jasmina Alagič (34), které dělal společnost její manžel Patrik Rytmus Vrbovský (47) a jejich syn Sanel. Byly zde ale i politické špičky včetně předsedy slovenské vlády Eduarda Hegera, který je od dětství Gabrieliným rodinným přítelem.

Na hostině vystoupili i čeští umělci. Hosty roztancoval svými hity například Michal David (63).

„Na party jsem si užívala každou vteřinu. Myslela jsem si, že to nebude možné, jelikož jsem celou svatbu také organizovala, ale bylo to skvělé a já jsem za celý svatební den vděčná,“ řekla nám spokojená nevěsta.

Snoubenci již měli termín svatby loni v létě, Gabika ale obřad kvůli zdravotním obtížím svého otce zrušila. Další termín obřadu měl být 20. 2. 2020, ale svatba byla odložena kvůli protikoronavirovým opatřením.

Drobová, která patří mezi známé osobnosti na Slovensku, bude po svatbě používat manželovo příjmení Ruman.

Reklama

Další články

Načítám