Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) zažívá další svůj zdravotní kolaps. V úterý kolem půl třetí odpoledne k ní vyjela záchranka kvůli hlášení o bezvědomí. "K paní Bartošové jsme byli přivoláni kvůli zhoršení jejího zdravotního stavu. Po ošetření ji naše posádky předaly do péče příslušných zdravotníků jedné z nemocnic," potvrdila Super.cz mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. Kamarád Bartošové Rychtář se jako vždy dušuje, že nešlo o vliv alkoholu ani o pokus o sebevraždu.

Bartošová, jež byla hospitalizována ve vinohradské nemocnici, má už léta potíže hlavně s konzumací prášků v kombinaci s alkoholem. Několikrát se jí to již málem stalo osudným. Její blízcí ji ale vždy na poslední chvíli zachránili. Naposledy skončila ve špitále loni v létě, po krátkém pobytu v něm našla azyl u svého současného ochránce Josefa Rychtáře.

Právě jeho nedávné prohlášení, že s Ivetou nikdy neměl intimní poměr a miluje nadále svou ženu, mohlo psychicky labilní zpěvačku přivést až ke kolapsu. Ten to však odmítá. Sám se Super.cz ozval a popsal nám, jak ke kolapsu zpěvačky došlo.

„Byl jsem u Ivety doma a jsem za to moc rád. Kdybych nebyl u ní, kdo ví, co by se stalo. Povídali jsme si, já si řešil svoje záležitosti, a najednou jsem uviděl něco strašného, co bych už nikdy v životě vidět nechtěl," řekl exkluzivně Super.cz říčanský podnikatel, který po kolapsu své svěřenkyně okamžitě zavolal záchranku. K čemu přesně došlo, ale uvést nechce. „Řeknu vám jedině to, že se Iveta léčí s angínou," naznačuje. „O co šlo, vím jen já a Iveta, a to vám nepovím," odmítá uvést podrobnosti.

Pití a sebevraždu však odmítá. "Lékaři jí žádný alkohol v krvi nenajdou. Nenajdou ani žádné stopy po pokusu o sebevraždu, jelikož ani o to tu nešlo," tvrdí Rychtář.

Přístup fotografů, kteří se prý okamžitě sjeli před dům Bartošové, ostře kritizuje. „Dělo se tu lidské neštěstí a oni se tu slétli jak nad mršinou. Připadá mi to nemorální," myslí si Josef Rychtář s tím, že Bartošová je již v pořádku a podstupuje řadu vyšetření. „Chystám se za ní do nemocnice. Záleží mi na jejím zdraví, rozhodně nedošlo k našemu rozchodu," dodal závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám