Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože herečka Ivana Jirešová (47) opakovaně neplnila soudní příkaz ohledně střídavé péče o dceru Sofii (7), musela dnes opět k soudu. A i když herečce hrozily až dva roky vězení, soud nakonec rozhodl v její prospěch a dnes případ pozastavil.

Již dlouho se táhne spor bývalých partnerů Ivany Jirešové a Ondřeje Höppnera (44). Herečka totiž odmítala střídavou péči o jejich společnou dceru Sofii, za což na ni Höppner podal trestní oznámení. Ani toho a následné soudní výstrahy ale Jirešová nedbala. Jejich spor vyústil v březnu minulého roku, kdy Ivaně dceru přišli odebrat exekutoři.

Dnes své chování znovu vysvětlovala před soudem. „Byla jsem ve vypjaté situaci a neuvědomovala jsem si, že za své chování mohu být obžalována. Jednala jsem v jejím zájmu,“ kála se Ivana.

A její slova padla na úrodnou půdu. Zákon jí dal totiž za pravdu a případ byl pozastaven. „Doufám, že se Ivana poučí a začne respektovat právo dítěte na oba rodiče. Soud rozhodl velmi velkoryse a snad i moudře,“ řekl Blesku bezprostředně po vynesení rozsudku Ondřej Höppner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám