Hlavní obsah
Článek

I letos je ve finále Miss Czech Republic dívka původem z Ukrajiny. Nádherná Karolína Syroťuková se narodila v Česku, její otec je Ukrajinec a část rodiny tam stále žije.

"Situace je pro nás těžká. Velice mě to zasáhlo. První dny jsem byla absolutně nepoužitelná. Doufám, že nás čekají lepší zítřky," řekla Super.cz Karolína, která je ráda, že se rodina o některé příbuzné dokázala postarat a přivítali je doma.

"Pár členů rodiny je už v Česku, je u nás moje teta se třemi dětmi, doufám, že i další přijedou. Bydlí u nás v baráčku s mými rodiči," vysvětlila kráska na exotickém Zanzibaru, kde trávila soustředění se soutěží krásy Miss Czech Republic.

Karolína je vzrůstem nejmenší z finalistek, měří 172 centimetrů. V přípravných výzvách se stala vítězkou jedné z nich, získala titul Miss public speaking skills. "Zkušenosti z modelingu už mám, chodila jsem pár přehlídek, byla jsem i v soutěži Dívka talent," dodala.

Bohužel smutná zpráva pro pány, je již čtyři roky zadaná. A co nám o svém vyvoleném prozradila: "Dříve byl profesionálním sportovcem, cestoval po celém světě a je to také student a podnikatel."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám