Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen v USA se najde spousta maminek, které netouží po ničem jiném, než aby jejich dcerušky bodovaly v dětských soutěžích krásy. Kolikrát je již od miminek vláčí po nejrůznějších castinzích na reklamy a jen co se jejich dítka naučí pořádně chodit a mluvit, začnou bojovat o titul dětské Miss. Takové maminky se rozhodně nezdráhají svým dcerám odbarvit vlasy, nanést jim silnou vrstvu make-upu a poslat je na pódium v plavečkách. Stejné zkušenosti má i dnes sedmiletá Kylie, která vypadá, jako kdyby z oka vypadla slavné panence Barbie.

Ale Kylie rozhodně není jediná v rodině, kdo neprožívá tradiční dětství. Rovněž její o dva roky mladší sestra Karley již ve věku šesti měsíců začínala s reklamami a módním průmyslem, do kterého ji přivedla matka Keetra Barnes (31). A v soutěžích krásy je dokonce úspěšnější než Kylie.

Barnes však minulý rok v červenci udělala kontroverzní krok, když poprvé nechala soutěžit obě sestry proti sobě. Mladší Karley klání vyhrála a od té doby nad svou starší sestrou zvítězila hned několikrát. Kylie má titulů z nejrůzněších dětských Miss osm, zatímto Karley již 30.

Rodina složená z matky Keetry, otce Matthewa, Kylie, Karley a dvou synů - Keegana (2) a ročního Kolbyho bydlí v anglickém Warwicku. Téměř vše se přitom točí kolem dvou blonďatých andílků a jejich příprav na další soutěžní klání...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám