Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) se stal obětí pomluv. Dostaly se k němu informace, že se pan Marek P. vydává za jeho příbuzného a vypráví historky z jeho soukromého života, které se nezakládají na pravdě, a to na akademické půdě základních a středních škol. Nejvíce se Leoše dotklo to, že se to týká jeho manželky Moniky a jeho malé dcerky Alex.

Tu prý moderátor nikdy nechtěl a je údajně nešťastný, že se stal potřetí otcem a vše udělal jen kvůli Monice, která si dítě přála. Takové informace prý oznamuje žákům muž v rámci workshopů na základních a středních školách.

"Vyděsilo mě to. To snad ani není možné, aby někdo na oficiální půdě říkal věci, které říká," je v šoku Leoš Mareš, který se informace dozvěděl od jedné ze svých sledujících, která mu napsala, že jí dcera vyprávěla, co se ve škole o moderátorovi dozvěděla, a že je z toho zklamaná.

"Mluvil jsem s paní ředitelkou školy. Ta mi potvrdila, že jí studentky sdělily, že pán říkal, že je můj příbuzný. Svěřoval jsem se mu prý včera na pivu v Kaplici, že jsem nešťastný, že se narodila Alex, že jsem ji nechtěl, že nevím, co s tím mám teď dělat, že se přetvařuju do médií," upřesnil Leoš, který má strach, že pan Marek P. bude s pomluvami pokračovat. I proto informace zveřejnil, aby jeho chování zarazil.

Mareš s manželkou nyní zvažují, že podají na Marka P. trestní oznámení kvůli zasažení do osobnostních práv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám