Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka a maminka všech slavných sester Kardashianových Kris Jenner (56) má celkem pět dcer a jednu krásnější, než druhou. Doposud si většinu pozornosti vysloužily ty nejstarší Kourtney (32), Khloé (27) a především pak Kim (31), jenže na paty jim úspěšně šlapou jejich o polovinu mladší sestřičky Kendall a Kylie. Přestože jim je teprve 14 a 16 let, obě mají úspěšně zaděláno na kariéru modelek. Není divu, fyzické dispozice včetně potřebné výšky na to na rozdíl od starších sester rozhodně mají.

Okouzlující Kendall v bílých ultra krátkých šatech a o dva roky mladší Kylie v červených se společně ukázaly na světové premiéře filmu Navždy spolu s Rachel McAdams a Channingem Tatumem v hlavních rolích. Film se promítal v pondělí v losangeleském Grauman’s Chinese Theatre.

Otcem Kourtney, Kim a Khloé byl v roce 2003 zesnulý podnikatel a advokát Robert Kardashian. Kendall a Kylie jsou dcerami olympijského šampióna v desetiboji Bruce Jennera, a proto není divu, že mají v genech štíhlost a výšku. Kendall tak i díky tomu, že měří 178 centimetrů, už brázdí přehlídková mola. Její mladší sestra má už také slušně našlápnuto a rozhodně to není jen proto, že jsou z prominentní rodiny. Posuďte sami...

Reklama

Další články

Načítám