Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá jihoafrická kráska Candice Swanepoel nafotila zbrusu novou kolekci spodního prádla pro katalog Victoria’s Secret. Tento blond andílek spolu s dalšími novými a mladšími modelkami pomalu vytěsňují stálice této značky jako Alessandru Ambrosio (30), Adrianu Limu (30) nebo Karolínu Kurkovou (27). Mladá krev je zkrátka na vzestupu a v případě Candice nebo například Lily Aldridge jde rozhodně o skvělou volbu.

Svůdná Jihoafričanka narozená v Mooi River začala s modelingem v patnácti a už o rok později byl její denní honorář v přepočtu 125 tisíc korun. Od té doby se však objevila na titulkách časopisů jako Vogue, Elle, GQ, Harper’s Bazaar a dalších. Za sebou má kampaně a reklamy pro Nike, Guess?, Tom Ford, Versace nebo Tommy Hilfiger. Přehlídky odchodila pro další známé značky jako Fendi, Chanel, Betsey Johnson, Dolce & Gabbana, Givenchy, Jean Paul Gaultier a jiné. Nejznámější se však stala až díky spolupráci s Victoria’s Secret.

Candice v současnosti patří mezi 10 nejlépe placených modelek. Kromě angličtiny plynně hovoří afrikánsky a portugalsky. Od sedmnácti chodí s modelem Hermannem Nicoli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám