Hlavní obsah
Článek

Ve středu se konal pohřeb Toma Parkera z kapely The Wanted. Hudebník zemřel rok a půl poté, co oznámil, že mu diagnostikovali nádor na mozku. Bylo mu 33 let a zůstala po něm manželka Kelsey a dvě malé děti.

Rozloučení se konalo v Petts Woodu a mezi smutečními hosty byli kromě nejbližších také Tomovi kolegové z kapely Max George, Jay Mcguiness, Siva Kaneswaran a Nathan Sykes či zpěvák Liam Payne. Smutečnímu průvodu přihlížely stovky fanoušků. Jindy rušná ulice Queensway úplně ztichla, uvádí BBC.

Mezi květinovou výzdobou bylo velké srdce s nápisem „Tom“ nebo květy vyskládaný nápis „Tatínek“ s otisky ručiček Tomových dětí, dcery Aurelie a syna Bodhiho, který přišel na svět v průběhu zpěvákovy léčby.

Svou diagnózu, glioblastom ve čtvrtém stadiu, zpěvák oznámil na sociální síti v říjnu 2020. „Bude to těžký boj, ale s veškerou vaší láskou a podporou to zvládneme,“ věřil v dobrý konec.

Nad nemocí bohužel nezvítězil a na konci března 2022 přišla smutná zpráva.

„S těžkým srdcem musím potvrdit, že Tom, obklopený svou rodinou, dnes poklidně odešel z tohoto světa. Máme zlomená srdce, Tom byl středobodem našeho světa a my si nedokážeme představit život bez jeho nakažlivého úsměvu a energické přítomnosti,“ napsala na sociální síť manželka Kelsey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám