Hlavní obsah
Článek

Rozesmátý chlapeček na obrázku zažil vítězství i pády. Život mu přichystal okamžiky, na které by raději zapomněl a postavil ho před rozhodnutí, která mu změnila život.

Ačkoli se vyučil kuchařem a číšníkem, místo k plotně se postavil před kamery a stal se z něj úspěšný moderátor. Poprvé se ženil velmi mladý, v sedmnácti letech. Už tehdy totiž se svou ženou Ivetou čekali první dítě.

Jenže když byl na vojně, zjistil známý moderátor Honza Musil (44), že ho přitahují víc muži než ženy. Ještě jako ženatý odešel od rodiny ke svému příteli Pavlovi. I přesto ale vyhověl přání ženy, která toužila po druhém dítěti a dnes spolu mají dvě dcery, starší Lucii a mladší Veroniku.

Jeho kariéra se mezitím rozjela na plné obrátky a vypadalo to, že už bude jen dobře. Jenže přišla nečekaná rána. V roce 1997 se mu udělalo špatně a lékařská vyšetření odhalila, že Honza trpí leukémií. „Pamatuju se, že jsem měl v hlavě hrozné hučení a to, že mi tekly slzy a přitom jsem se hrozně smál,“ popsal hrůzný okamžik v pořadu Třináctá komnata. Následovalo období nejistoty, ale v roce 2000 mu lékaři naštěstí sdělili, že nemoc překonal.

V současné době žije Honza Musil v Praze, kde moderuje a podniká, mimo jiné je majitelem gay klubu. V roce 2007 uzavřel se svým o osmnáct let mladším partnerem Jakubem registrované partnerství. Svazek bohužel nevydržel.

Reklama

Další články

Načítám