Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka čínského původu Bai Ling, která zazářila například ve třetí epizodě Star Wars, patří k dámám, které na sebe i po padesátce velmi rády upozorňují. Je pravdou, že Bai Ling vypadá mnohem mladší než její vrstevnice, a tak možná nabyla dojmu, že může pořád divočet jako nespoutaná dvacítka.

Bai Ling se tentokrát pustila do veřejného cvičení jógy. Na Miami Beach se v tangách zlaté barvy protahovala jako lasička, a přitom předváděla své dlouhé barevné nehty. A jak je u ní zvykem, byla ráda, že je opět středem pozornosti. Herečku diváci znají nejen ze Star Wars, ale i dalších filmů.

Zahrála si například ve snímcích Vrána, Děsná hlína, Rudý labyrint, Anna a král či Země zaslíbená. Před dvěma lety na sebe v ulicích Los Angeles upozorňovala cedulí, na které lidi prosila, aby jí dali toaletní papír. Doma jí totiž došel a v obchodě žádný nesehnala, a tak vyrazila vstříc velkoměstu s netradiční prosbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám