Hlavní obsah
Článek

Cooper Hefner má dvacet let. Jeho otec Hugh Hefner má čtyřiaosmdesát let a několik přítelkyň, které jsou mnohdy mladší než samotný Cooper. Jediný potomek zakladatele magazínu Playboy vyrůstá po otcově boku a musí celý život přehlížet prsaté blondýny plazící se po Hughovi. Možná také proto přesně takové typy nevyhledává. A někdy se v jejich přítomnosti cítí trapně.

Cooper tvrdí, že nikdy neměl s otcovým životním stylem problém, ale z jeho přítelkyň nadšený vždy není. „Co mám na to říct? Táta je táta a Playboy Mansion je můj domov. Nikdy jsem nepoznal nic jiného, tak je to pro mě normální, ať to zní trapně, jak to zní. Ačkoli je to trochu divné teď, kdy jsou některé z otcových přítelkyň ve skutečnosti mladší než já,“ prohlásil Cooper v interview pro britský magazín Glamour.

V rozhovoru o otcových přítelkyních a jeho vlastním vkusu na ženy, odpověděl: „Ve skutečnosti blondýnám vůbec nefandím. Vyrostl jsem obklopen krásnými ženami – nebo tedy čemu lidé krásné ženy říkají – a celým tím životním stylem Playboy a člověka to donutí hledat něco jiného. Nechci někoho, kdo mi sedí jen na ruce, chci mít po boku někoho, s kým se můžu pobavit o politice."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám